Mmada1's Blog

Capitolul 4

Bella- POV

Azi a fost prima zi de filmare. Noi am trecut prin cateva saptamani de repetarea scenariilor si repetarea pentru rochii. Era timpul pentru filmari. A trebuit neaparat sa il implor pe director sa treaca peste scenele cu sarut pentru o vreme. Spunandu-i ca as face-o mult mai bine in film daca nu as fi practicat prima data. Deci aceasta a fost mai mult ca o surpriza . Dupa multe convingeri el a fost de acord. De asemenea nu am pierdut sa vad fata cazuta a lui Edward cand a auzit asta. Nu eram pregatita pentru asta , inca. Nu puteam lasa ca inima mea ranita sa fie ranita din nou. Imi era teama. Azi noi am mers sa filmam scena in care faceam cunostinta pentru prima data cu Alice. Sau ar trebui sa spun Mary.

”Actiune!” a urlat directorul.

”Buna , sunt Renee.” i-am zis eu lui Alice sau lui Mary.

Alice s-a prefacut facand o fata plina de durere. ”Eu sunt Mary. Nu este un pic…tarziu….  sa fi pe afara ?” m-a intrebat ea pe mine. Interpretarea ei era foarte realista. De fapt, daca nu stiam prea bine , ea chiar parea sa fie in durere.  Si putea fi , dar ochii ei aratau inca aurii ca de obicei , si am putut sa o cred.

”Nu , miezul noptii , nu e chiar tarziu .Daca te gandesti la asta , este destul de devreme. Merg sa ma plimb cand sunt frustrata si nu pot sa dorm.” am zis cu o voce perfect nepregatita. ” De ce esti aici?”

”Ma prajesc usor la soare. De fapt , daca ies sub soare , voi muri. Sunt…alergica la lumina soarelui.” a zis ea zambind la mine , si am putut vedea cat era de realista , cu toate acestea fals, colti de plastic.

”Tu ai…colti?” am intrebat cu vocea usor speriata. Si Edward zicea ca nu sunt o actrita buna.

”Nu,…sunt falsi, …trebuie sa plec. Ne mai vedem pe aici…poate. Pa Renee.” Alice mi-a facut cu ochiul inainte sa sara peste un gard de langa noi si sa mearga printre copaci. Eu stateam acolo , uitandu-me dupa ea pentru 5 secunde , inainte sa pretind ca ma uitam la ceva ce se ridica spre cer. Ei aveau de gand sa adauge mai tarziu un liliac care zbura pe cer.

”Taiati!” a tipat directorul. ” Perfect!Perfect! ” a tipat el .”Si o luam de la inceput!”

Dupa inca trei cadre ,  el a declarat ca am filmat destul pentru o zi , si ne-a instruit sa venim maine la studio tarziu , in jurul orei 7 seara , pentru urmatoare scena, unde trebuia sa il intalnesc pentru prima data pe Mason….Edward…stii ce vreau sa zic.

A doua zi am inceput sa filmam din nou. M-am pus pe locul meu langa gard , si au inceput sa filmeze. Am bagat mainile in buzunarul jachetei , pe care o purtam si am inceput sa cobor in jos , plimbandu-ma. M-am oprit si m-am uitat in jur , pretinzand un fior. Mi-am aratat cea mai speriata fata si m-am uitat in jur , inainte sa imi trag gluga in cap.

”Taiati!” a strigat directorul.” Unde este Edward? Ah , este aici. Vino mai devreme, si o luam de la inceput.”

Odata ce scena a fost terminata , ne-am permis  o pauza de masa ,  dar nu imi era foarte foame. Vreme era aparent perfecta pentru scena amuzanta , asa ca noi am mers sa filmam chiar dupa pranz.

Dupa ce am fost chemati inapoi pe scena , ne-am luat toti locurile inapoi.

”Actiune!”

”Mason. Cand te voi vedea din nou?” am intrebat eu turnand tone de emotie in aceasta replica , in timp ce mi-am amintit ca am zis ceva similar cu mult timp in urma. Era inainte ca Edward sa plece , si James sa ma atace.

”Nu stiu,  , dar oricum nu ma mai intorc pentru tine , saruta-ma.” a zis el sprijinindu-se usor , si se uita cu ochii lui hipnotizanti.

M-am aplecat , ignorandu-mi inima  si amintinud-mi ca era doar un film , nu m-ar omora sau altceva. Nu putea fi o izolare intre Edward si mine. Buzele noastre s-au intalnit si ne-am sarutat , mainile lui imi atingeau partile laterale fetei mele. Inima mea a bufnit de durere in pieptul meu si am simtit zambetul lui Edward impotriva buzelor mele , ca reactie.

Ne-am tras amandoi si el mi-a prins mana ”La revedere , Renee.” a zis el sarutandu-mi mana , si s-a intors sa plece. El a plecat incet uitandu-se la mine pentru ultima data ,inainte sa iese afara din scena. Am aruncat o privire la unde a disparut , inainte sa se intoarca si sa plece intr-o alta directie.

Noi nu a trebuit sa ne mai sarutam din nou, din fericire , Alice m-a ajutat sa il evit pe Edward pentru restul zilei  , dar nu puteam sa il evit pentru totdeauna.

 

7 comentarii »

  1. Comentati pls:d…. stiu e cam scurt capitolul…dar asa lucreaza tipa asta:D

    Comentariu de mmada1 — decembrie 1, 2009 @ 9:17 am | Răspunde

  2. :)…cat de genial!!imi place enorm:x!!si imi place cum traduci!:*:* 🙂

    Comentariu de Deea — decembrie 1, 2009 @ 2:22 pm | Răspunde

  3. Bravo!Bravo!Bravo!Minunat!:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

    Comentariu de ralublog — decembrie 2, 2009 @ 6:58 pm | Răspunde

  4. devine din ce in ce mai bun. :X 🙂 si tu traduci foarte bine. >:D<

    Comentariu de jane2x — decembrie 3, 2009 @ 6:12 pm | Răspunde

    • Mersi…… sper ka in weekend o sa il publik pe urmatorul:D

      Comentariu de mmada1 — decembrie 3, 2009 @ 6:13 pm | Răspunde

  5. este foarte frumos..mieimi place
    bafta l tradus

    Comentariu de binelesiraul — mai 1, 2010 @ 10:39 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.