Mmada1's Blog

Capitolul 5

Omniscient -POV

Zilele s-au transformat in saptamani , saptamanile s-au transformat in luni  , si curand , filmul Twilight , era terminat de filmat. Bella si Edward au dezvoltat o prietenie aparent oficiala , sau o asociatie reciproca , ar prefera Bella sa o numesc.  Bella a stat la distanta atunci cand a venit Edward , ii era frica sa se aproprie prea mult , si el stia asta. Edward i-a lasat spatiu , dar intr-un mod obscur ,  El inca a ales sa o priveasca in timp ce ea doarme.

In seara asta a fost noaptea de deschidere, si Bella s-a abtinut sa vizioneze filmul dinainte , deci ea putea sa il vada in teatre. Ea i-a permis lui Alice sa ii aleaga hainele , in timp ce ea a trebuit sa isi faca o impresie despre fanii ei , si intre timp ea a fost facuta ”Bella Barbie” . Ea nu ura tinuta atat de mult cat credea ca o sa o urasca.

Ea purta o rochie scurta cu rosu si cu negru , cu o centura neagra sub piept , si spre nemultumirea lui Alice , purta converse negrii.

Alice purta o rochie scurta de culoare verde inchis , cu pantofi asortati.

Cele doua prietene au pornit la premierea filmului , prima data au luat cateva gustari , si dupa ce au semnat cateva autografe , ele s-au dus la locurile lor. Ele au privit in liniste , amintinud-si cat de greu sau usor le-a fost la anumite scene , si au ascultat reactile multimii care priveau filmul.

Bella- POV

Dupa film , cu totii am participat la petrecere . Jacob a fost acolo , el a zburat aici cu cateva nopti inainte , am stat cu el la petrecere , in cea mai mare parte a timpului.

Am vazut ca Edward se uita la mine . Ochii lui m-au facut sa ma simt vinovata. Am vrut sa uit de tristete si remuscari.  A fost naibii vina lui ca m-a parasit. Am luat niste bautura de pe o tava. Am luat o inghititura mare. Aceasta a fost plina de alcool. Am observat ca Edward ma privea aspru dar l-am ignorat , si am baut majoritatea bauturii din pahar.Am simtit un bazait ciudat , dar ma simteam bine. Edward a venit furios la mine luandu-mi bautura din maini.

”Hey.” i-am spus eu ofensata.

”Bella tu esti minora. Alcoolul ti-a inundat corpul. Nu iti mai permit sa bei. Acum unde este acel tampit?” a intrebat Edward.

”Scuza-ma?” a intrebat Jacob venind dintr-o toaleta din apropiere.

”Ea. era.beata.” a zis el salbatic.

”Ea poate sa faca ce vrea. Nu-ti fa griji sugator de sange , nu o sa o las sa se imbete.” a zis el indepartandu-ma.

”Jacob?” am intrebat eu.

”Da. a raspuns el.

Nu am raspuns , doar am observat ca Edward se holba la noi din nou. M-am enervat. Am vrut sa il fac sa plateasca.

Am o idee. Nu m-am mai gandit , doar am pus-o in aplicare. M-am aplecat inainte repede si l-am sarutat pe Jacob pe buze. El era extrem de cald , datorita faptului ca el era varcolac.

El m-a sarutat inapoi , facandu-ma sa ma pierd in sarut. Am luat suvite din parul lui , impingandu-l mai aproape de mine. Ne-am tras deoparte , si Jacob a realizat ca probabil  alcoolul m-a facut sa il sarut. A fost partial adevarat. Jacob s-a purtat ciudat tot restul petrecerii , si a venit timpul sa mergem acasa , el nu a vorbit prea mult.

Odata ce Jacob a plecat , am luat limuzina care m-a dus inapoi acasa , si m-am trezit fata in fata cu Cullenii si cu Hales , cu exceptia lui Edward. M-am intrebat vag unde era el. Toata lumea a stat in liniste in drumul spre casa , chicotind uneori de toata intamplarea.

Odata ajunsi , m-am prabusit pe patul meu, inca imbracata. Am alunecat sub patura si am cazut intr-un somn adanc.

5 comentarii »

  1. ce scurt e……….. mai lung data viitoare, oricum mi-a placut si imi imaginez cat de mult a suferit edward cand bella l-a sarutat pe jacob, abia astept capitolul urmator

    Comentariu de laura — decembrie 5, 2009 @ 12:12 am | Răspunde

  2. Nu-i corect ce face Bella. Nus e gandeste cat sufera Edward ?! :((
    Super capitol. :*

    Comentariu de jane2x — decembrie 5, 2009 @ 1:15 pm | Răspunde

  3. adorrrr…vreau mai mult 😡

    Comentariu de deeaaliasgrigo — decembrie 5, 2009 @ 6:40 pm | Răspunde

  4. foarte scurt dar tot e frumos! 🙂

    Comentariu de Deea — decembrie 5, 2009 @ 8:03 pm | Răspunde

  5. doamne oricum ed a meritat-o
    aia aspt nextul;))
    spor la scris

    Comentariu de binelesiraul — mai 1, 2010 @ 10:42 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.