Mmada1's Blog

Capitolul 6

Bella- POV

M-am trezit in dimineata urmatoare , cu capul vibrand. El nu se oprea. Asta a fost prima si ultima data cand voi bea din nou. Totul din ultima noapte parea un pic neclar. M-am ridicat dar m-am oprit sa ma misc aproape imediat. Sa ma misc parea sa imi faca mai rau.

”Bella. Bea asta si mananca micul dejun. Asta ar trebui sa faca ca durerea de cap sa plece curand.” a zis Alice plimbandu-se in camera mea cu o tava de argint incarcata.

”Multumesc Alice.” am zis eu cu recunostinta acceptand tava cu suc de portocale , ceai de musetel si oua.

Dupa ce am terminat m-am simtit un pic mai bine , si am mers cu greu pana la baie. Am facut un dus semi-rece si  m-am imbracat rapid. Am incercat sa imi amintesc ce s-a intamplat noaptea trecuta. Imi amintesc ca Edward a incercat sa ma opreasca sa beau alcool , Jacob i-a zis sa ma lase in pace …..eu dorindu-mi razbunare….ce altceva?  Acolo a mai fost si altceva ce am pierdut.

”Bella! Jacob la telefon!” a strigat Alice din camera de zi.

Oh! L-am sarutat pe Jacob noaptea trecuta! Asta nu va fi bine!

”Alo?” am intrebat dupa ce am luat telefonul de la Alice.

”Hei…” a zis Jacob cu o voce scazuta.” Vreau sa vorbesc cu tine despre noaptea trecuta.”

”Bine.” am zis cu sfiala.

”Asculta, stiu ca nu m-ai sarutat pentru ca ma placi in acest mod…..Pot sa vin acolo? Nu vreau sa iti zic asta la telefon.” a zis el el.

”Sigur. Voi fi aici.”

”Bine , voi fi acolo curand. Pa Bella.” apoi a inchis.

Am stat acolo , sorbind dintr-o alta ceasca de ceai, ingrijorata de faptul ca Jacob mi-ar putea spune ca ma uraste. Ca l-am ranit prea mult ca sa mai fie prieten cu mine din nou fara sa fie incomod. Daca isi doreste asta as muri. Fiecare posibilitate se agrava odata cu trecerea timpului. Am inceput sa devin nelinistita , astepand inevitabilul.

”Bella?” a strigat Jacob din fata usii.

”Sunt in camera de zi. ” am zis , oprindu-mi lacrimile. Eu eram speriata el era suparat. Il iubeam ca pe un prieten sau ca pe un frate,  si nu vroiam sa il pierd.

”Hey.” a zis el asezandu-se pe un scaun opus mie.

”Jasper si cu mine trebuie sa mergem la…..sa mergem.” a zis Alice tragandu-l pe Jasper afara. Restul Cullenilor au trebuit sa plece la vanatoare.

”Ne mai vedem.” am strigat eu in timp ce aproape literar a fugit pe usa.

”Bella , trebuie sa te intreb, de ce m-ai sarutat?” a intrebat Jacob , uitandu-se departe de mine.

”Eu…nu stiu.”  am zis eu , privind in jos , la mainile mele  impletindu-se in poala mea.

”Te rog Bella. Trebuie sa stiu.”

”L-am vazut pe Edward…si eu…am vrut sa il ranesc la fel de mult cum m-a ranit el pe mine…..eram sub influenta alcoolului si nu stiu la ce ma gandeam ….te-am ranit si pe tine.”

”Da, dar Bella , tu ma iubesti? Nu la fel de mult cum il iubesti pe el. Dar tu ma iubesti asa ca..asta?” a intrebat Jacob.

”Eu…” m-am oprit, la inceput am vrut sa zic nu , dar ceva din mine a pus asta la indoiala. Pot sa il iubesc in acest mod?  Un raspuns a venit de la mine .”Da.”

Fata lui Jacob s-a imbujorat un pic , arata plin de speranta.

”Nu ai nevoie de Edward , Bella. Ma ai pe mine.  Eu niciodata nu iti voi face asta .Voi fi mereu aici pentru tine. Bella , te rog.” a zis el implorandu-ma acum.

M-am simtit ca si cum alunecam.  Nu mai puteam tine mai mult.  Ei au incercat sa ma faca sa aleg. Trebuie sa fiu de o parte sau de alta, sau altfel as putea cadea.

”Jacob , te rog , nu pot face asta chiar acum.” plangeam , lacrimile curgeau in jos pe fata.

Jacob le-a sters  indepartandu-le ” Trebuie Bella. Nu o sa mai fiu condus asa. Nu poti avea ambele drumuri. Suna-ma cand te-ai decis. Apoi nu ma mai vei vedea din nou daca il alegi pe el.” a zis Jacob ridicandu-se in picioare si mergand spre usa.

”Jacob , stai.” am zis , incercand sa il fac sa se opreasca. El nu s-a oprit dar a trantit usa in fata mea.

Am oftat, miscandu-ma inapoi spre camera mea si rasucindu-ma in plapuma mea calda maro, simtindu-ma confortabil. Nu stiu cat de multe ore au trecut doar stand acolo , gandindu-ma , dar am auzit usa deschizandu-se si inchizandu-se. Nu m-am deranjat sa strig si sa intreb cine era. Era unul din Culleni sau Jacob. Si sunt destul de sigura ca nu era recent.

”Bella? Esti aici?Trebuie sa vorbesc cu tine.” am auzit vocea lui Edward.

”Pleaca departe.” am zis cu jumatate de inima.

”Ai plans.” a zis el.

”Bine , multumesc Capitane Evident.” am mormait eu , nu ma uitam la el.

”Bella , poti sa te uiti la mine?” a intrebat Edward.

”De ce ar trebui Edward?” m-am intors uitandu-ma la el. ” Tu m-ai parasit si am crezut ca am terminat cu tine , dar cumva ai indraznit sa vii inapoi si astepti sa reactionez ca inainte ? Cum indraznesti?”  am intrebat ofensata.

”Bella , lasa-ma sa ma explic, te rog. Apoi am sa te las in pace. ” a promis Edward , ochii lui fiind clar raniti.

”5 minute.” am mormait eu.

”Multumesc. Bella , am plecat pentru a te proteja. Niciodata nu am incetat sa te iubesc. ” a zis Edward.

”De ce m-ai mintit? De ce Edward? M-ai rupt. Nu mi-a fost mai bine niciodata Edward. Te urasc!” am tipat , lacrimile curgeau din nou.

El a tresarit in timp ce am tipat la el , o masca de ranit a sclipit pentru o secunda inainte de a se aduna.

”Trebuie sa iti explic Bella. Te rog. Nu comenta pana nu am terminat. Promit sa iti raspund la orice intrebari vrei dupa aceea . Doar lasa-ma sa iti explic. Te rog Bella. ” daca ar fi fost om , ar fi aratat ca si cum ar plange

”Nu chiar acum Edward . Te rog . Maine. Iti promit , dar nu chiar acum. ” am inceput sa plang.

”Bine Bella. Te voi iubi mereu.” a zis el . M-am ghemuit in timp ce el mi-a sarutat fruntea si a plecat. Nu eram obisnuita sa primesc saruturile lui mici pe care obisnuia sa mi le dea. Nu vroiam sa ma obisnuiesc cu asta. Am vrut sa il uit pe el si pe Jacob. Am vrut ca viata mea sa fie fara creaturi mitice. Din pacate , nu sunt o persoana foarte norocasa, din acest punct de vedere oricum , si dorintele nu imi sunt acordate.

M-am ridicat incet , si am mers la baie. In mod normal , nu ma machiez , dar trebuie sa ies afara, si nu vreau sa fiu prinsa cu o fata rosie si plansa , de catre presa , fani , sau oricine altcineva. Am aplicat niste machiaj si am luat o pereche de ochelari de soare negri. Odata ce aratam decent, am aruncat pe cap gluga si am iesit afara din casa. In loc sa conduc , m-am decis doar sa ma plimb. Am mers in jos pe o alee, si a inceput o strada in jos. Din fericire, nu locuiam departe de Starbucks , asa ca m-am oprit acolo si am luat o chifla. Am luat o bucatica din ea si am mancat-o in timp ce ma gandeam.

Am oftat , stiind ce decizie sa iau. Nu am putut alege foarte usor, si trebuia sa tai pe unul din ei din viata mea.

Am o idee. Am scos telefon meu mobil.

”Am..am luat decizia.” am soptit in telefon ” Stiu cu cine pot si cu cine nu pot sa traiesc. Trebuie sa vorbesc cu tine Jacob. Te rog.”

6 comentarii »

  1. Autoarea a scris doar pana aici……kand mai posteaza o sa traduk in continuare:D

    Sper sa va placa , mie una acest capitol mi-a placut:D

    Comentariu de mmada1 — decembrie 12, 2009 @ 3:58 pm | Răspunde

  2. astept capitolul urmator!!!
    Si mie mi-a placut:x:x
    imi place cum traduci:x 🙂

    Comentariu de Deea — decembrie 12, 2009 @ 6:15 pm | Răspunde

  3. abia astept urmatoeru capitol….ff frumos:*:*:*:*:*:*:*

    Comentariu de ralublog — decembrie 13, 2009 @ 6:01 pm | Răspunde

  4. Frumos. :X Ma intreb daca Bella a facut alegerea corecta. 😕 Adica sa ramana cu Edward. ;))

    Comentariu de jane2x — decembrie 15, 2009 @ 9:51 am | Răspunde

  5. imi cer scuze daka comentez rar sau deloc…….. 😀 dar vreau sa sti ca faci o treaba minunata shy traduci absolut grozav :X

    Comentariu de laurry12 — decembrie 17, 2009 @ 10:59 pm | Răspunde

  6. abia astept sa vad cum continua

    Comentariu de binelesiraul — mai 1, 2010 @ 10:45 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.